Veza poslana na email.

Nismo vam mogli poslati linka na vaš email. Molimo provjerite svoju email adresu

Missing captcha code. Please check whether your browser is not blocking reCAPTCHA.

Invalid captcha code. Please try again.

GEO5

Analize Stabilnosti

GEO5 sadrži nekoliko programa za analizu tla i stijena, pregrada, novograđenih nasipa i provjeru globalne stabilnost potpornih zidova.

Programi za Stabilnostne analize

Osnovni program za analizu stabilnosti je Stabilnost kosina. Ta omogućuje analizu stabilnosti kosina s kružnom ili poligonalnom površinom i automatsko optimiziranje klizne površine. Surađuje sa svim programima za analizu Dizajniranja iskopa i Potpornih zidova. To omogućuje stvaranje sidara, geoarmature, preopterećenja i modeliranja efekta potresa.

GEO5 Introduction to Slope Stability     

Program za analizu MST Zidova ojačanih geoarmaturami je MST Zid, koji sadrži veliku bazu podataka geoarmatura različitih proizvodnih tvrtka. Program za proračun sidrenih kosina (pasivni čavli s licem od mlaznog betona ili čeličnih mreža) se naziva Sidrena kosina (Čavlana kosina).

Program Stabilnost stijene je određen za analizu stabilnosti stijenskih kosina za određeni tip kvara, uključujući ravnim ili poligonalnog klizanjem ili klinom stijene.

Program Dizajn pilota u klizištima se koristi za oblikovanje pilota i stabilizaciju klizne plohe ili povećanje faktora sigurnosti nagiba.

Svi problemi stabilnosti također mogu se riješiti metodom konačnih elemenata (fi, c metodom redukcije) u program MKE. Tablica podzemne vode može se izračunati u program MKE – Protok vode, a zatim sa prijenosom na Stabinost kosina ili programe MKE za analize stabilnosti.

Isprobajte GEO5 softver.
Besplatno, bez ograničenja u analizi.

GEO5 štedi vaše vrijeme!

Više izjava korisnika

Isprobajte GEO5 softver.
Besplatno, bez ograničenja u analizi.

Softver ne radi na mobilnih aparatima. Možemo vam poslati link za download na vaš email.

Trebate li dodatne informacije?

Odmah izračunajte cijenu u našoj online trgovini ili nas kontaktirajte.