GEO5

Korisničko sučelje

Jednostavan unos

Svi programi koriste isto osnovno korisničko sučelje. Osnovni princip je rad sa specifičnim karticama od vrha prema dnu – osnovni podaci se upisuju u karticama za unos, zatim se postepeno prelazi na kartice za proračun različitih slučajeva i provjere.

Većina podataka se unosi tekstualno i/ili grafički. Model se automatski ažurira u grafičkom prozoru prilikom bilo koje promjene unesenih podataka. Rad s programima je jednostavan i jasan.

Isprobajte demo verziu i uvjerite se u to sami.

Kako započeti rad s GEO5 softverom

Kako započeti rad s GEO5 softverom

Prilagodba za vašu zemlju

GEO5 programi su dostupni na više od 20 jezika. Izlazni protokoli također mogu biti u različitim jezicima. Naravno, lokalna prilagodba se također odnosi na standarde i norme.

Svi programi dopuštaju rad u metričkim ili imperialnim jedinicama. Kad promijenite sustav jedinica, svi uneseni podaci se automatski pretvaraju u odabrani sustav jedinica.

Kako započeti rad s GEO5 softverom Stabilnost kosina

Kako započeti rad s GEO5 softverom Stabilnost kosina

Ugrađen sustav pomoći

Svi programi imaju dostupan ugrađen sustav pomoći, koji sadrži preko 1600 stranica koje opisuju, između drugih funkcionalnosti, korisničko sučelje, unose, i pogotovo svu teoriju i metode koje se koriste u programima. Pritiskom tipke F1 otvara se stranica koja je relevantna kartici u kojoj se korisnik nalazi u trenutku korištenja programa.

Podrška i dokumentacija za GEO5 softvare

Podrška i dokumentacija za GEO5 softvare

Više izjava korisnika

Isprobajte rad u GEO5 softveru

Aktivirajte Trial verziju od 14 dana potpuno besplatno bez ograničenja u proračunu.