GEO5

Geološko ispitivanje

Prikupljanje podataka

GEO5 Data Collector je mobilna aplikacija koja se koristi za prikupljanje podataka na terenu ili laboratoriju, a možete ju koristiti pomoću mobitela ili tableta. Aplikacija koristi predloške Stratigrafije i dopušta unos podataka na terenu, koristeći karte i GPS, dodavanje slika, video zapisa ili audio snimaka. Mobilna aplikacija i program Stratigrafija mogu nakon toga razmjenjivati ove podatke. Aplikacija je dostupna na Google Play, a za iOS.

Program Oblak točaka dopušta unos i procesiranje oblaka točaka (do 100 milijuna točaka) i njihov izvoz u program Stratigrafija. Jednostavni alati za uređivanje za uklanjanje građevina i vegetacije, modificiranje vodenih površina i redukciju broja točaka.

Geološki izvori

Program Stratigrafia dopušta preuzimanje kartografskih informacija i ispitivanja bušotina iz javnih izvora. Rezultati određenih geoloških ispitivanja su uneseni u program. Sva terenska ispitivanja mogu biti unesena; npr. bušotine, bunari, CPT-ovi, SPT-ovi, presiometri, dilatometri, itd. Podaci se mogu unijeti direktno ili importirati u program putem velikog izbora formata.

Geološka dokumentacija

Detaljna geološka dokumentacija se može ispisati ili izvesti za sve unesene podatke.

Dodatni modul Stratigrafija – Izvještaji dopušta generiranje seta predložaka za sve vrste ispitivanja. Cjelokupni sustav unosa podataka je korisnički definiran, korisnik odabire podatke za ulaz i na koji način ih želi ispisati.

Geološki presjeci

Dodatni modul Stratigrafija – Poprečni presjeci dodaje specijalizirane postavke za ispisivanje i izvoz geoloških presjeka. Izrada presjeka je slična kao u CAD programima, no znatno jednostavnija zbog direktnog generiranja iz 3D modela.

Laboratorijska ispitivanja

Program Laboratorij pruža efektivno procesiranje i analizu laboratorijskih ispitivanja tla i stijena. Podaci se mogu uvoziti i izvoziti u datoteke raznih formata ili razmijeniti s Data Collector mobilnom aplikacijom.

GEO5 štedi vaše vrijeme!

Više izjava korisnika

Isprobajte rad u GEO5 softveru

Aktivirajte Trial verziju od 14 dana potpuno besplatno bez ograničenja u proračunu.