GEO5

Uvoz, izvoz

Komunikacija između GEO5 programa

GEO5 programi međusobno komuniciraju putem GeoClipboard-a (međuspremnika), koji se može koristiti za prijenos velikog broja unesenih podataka – tla, granice tla, informacije projekta, razne postavke i slično.

Programi su također međusobno povezani za relevantne proračune; npr. globalna stabilnost potpornog zida iz programa Gravitacijski zid se može odmah provjeriti u programu Stabilnost kosina, a nosivost temeljnog tla ispod zida se može provjeriti u programu Plitko temeljenje. Podaci iz programa Stabilnost kosina se nakon toga mogu poslati u povezani modul Stabilnost kosina – Protok vode, gdje se numerički može proračunati podzemna voda.

Komunikacija s drugim programima

Komunikacija s drugima programima je riješena putem mnogih osnovnih formata – tablični podaci (txt, xls), CAD, IFC, LandXML, i mnogi drugi. Većina podataka se može izvesti i uvesti.

Poseban slučaj je uvoz terenskih ispitivanja – programi mogu učitati podatke direktno u formatu snimljenom od strane uređaja za mjerenje – npr. .cpt, .gef, .gru, itd.

Izvoz IFC podataka iz GEO5

Učitavanje mapa i ispitivanja bušotinama

Program Stratigrafija omogućuje komunikaciju s geološkim agencijama diljem svijeta. To omogućuje jednostavno učitavanja geoloških mapa, ispitivanja bušotinama, itd. u program.

Ako kartografski podaci vašeg geološkog servisa nisu dostupni u programima, slobodno nas kontaktirajte. Uz vašu asistenciju možemo ih implementirati u program.

Učitavanje dostupnih geoloških ispitivanja u GEO5 Stratigrafiji

AGS i SEP3 standardi

Programi također rade sa široko korištenim geološkim i geotehničkim standardima, kao što je britanski AGS ili njemački SEP3.

Više izjava korisnika

Isprobajte rad u GEO5 softveru

Aktivirajte Trial verziju od 14 dana potpuno besplatno bez ograničenja u proračunu.