Veza poslana na email.

Nismo vam mogli poslati linka na vaš email. Molimo provjerite svoju email adresu

GEO5

Geološka Mjerenja

GEO5 programi procijeni podatke iz geoloških mjerenja, izrade geoloških modela i stručnih izvješća podataka. Podaci iz geološkog modela mogu se izvesti u GEO5 programih za dizajniranje. Moguće je definirati nasipe i rezove zemlja za izračun volumena Zemlje.

Geološka mjerenja (upravljanje) i izvješćivanje softverskih podataka

Program GEO5 Stratigrafija ocjenjuje rezultate iz zone istraživanja (bušotine, CPT, SPT, itd), stvara 2D ili 3D geološke modele i izvozi presjek i geološke profile u GEO5 programe za dizajn.

GEO5-2018-Stratigraphy-video-presentation

Modul Stratigrafija – Izvještaji se koristi za izvješća geoloških podataka od ispitivanja gradilišta (bušotine, bunari, SPT, CPT, DMT…i više).

Modul Stratigrafija - Poprečni Presjeci je dizajniran za generiranje ravnih i polilinijskih poprečnih presjeka uz vizualizaciju terenskih pokusa s profilima tla i korisničkim opisima.

Program Teren omogućuje stvaranje digitalnog modela terena i slojeve tla od unesenih ili uvezene točke, rubova i bušotina. Još jedan GEO5 program, koji može biti pokrenut iz programa, da biste provjerili stvorene geoloških modela. On također omogućuje jednostavnu definiciju nasipa i zemljanih rezova za izračun volumena Zemlje.

Isprobajte GEO5 softver.
Besplatno, bez ograničenja u analizi.

Programi za analize stabilnosti:

Isprobajte GEO5 softver.
Besplatno, bez ograničenja u analizi.

Softver ne radi na mobilnih aparatima. Možemo vam poslati link za download na vaš email.

Trebate li dodatne informacije?

Odmah izračunajte cijenu u našoj online trgovini ili nas kontaktirajte.