Veza poslana na email.

Nismo vam mogli poslati linka na vaš email. Molimo provjerite svoju email adresu

Edukacijska licenca

Fine omogućuje licence GEO5 softvera za edukacijske svrhe sveučilištima i drugim akademskim ustanovama po vrlo povoljnoj cijeni.

Tko ispunjava uvjete?

Profesori (edukatori) zaposleni u akademskim ustanovama koji provode nastavni program inženjerske struke. Softver se može koristiti jedino u edukacijske svrhe.

Koja je cijena?

  • Cijena GEO5 edukacijskog paketa je 1000 EUR/1100 USD za 10 istovremenih korisnika
  • Cijena GEO5 edukacijskog paketa je 1500 EUR/1650 USD za 50 istovremenih korisnika

GEO5 edukacijski paket je paket s mrežnom licencom koja se pokreće preko mrežnog hardlock-a (adapter), koji je uključen u cijenu*.

Koje su mogućnosti održavanja?

Ažuriranja, nadogradnje i tehnička podrška su dostupni na jedan od tri slijedeća načina:
  • Spominjanje GEO5 u istraživačkom radu i pristanak na objavu istog na Fine web stranici unutar kategorije istraživački radovi
  • Spomenuti GEO5 u objavi na njihovoj stranici odsjeka sa slijedećom porukom: “Odjel za _______________ na ________________ koristi edukacijsku licencu GEO5 geotehničkog softverskog paketa tvrtke Fine.”
  • Pretplatom na Fine godišnje održavanje, 15% od cijene kupnje (150EUR/165USD i 225EUR/250USD)

Razlike između edukacijske i profesionalne licence?

Sve GEO5 edukacijske licence nemaju nikakvih ograničenja u modeliranju i analizi te uključuju sve GEO5 programe (cca. 30 programa). Jedina ograničenja su u izvještajima:
  • Izvještaji imaju vodeni žig sa slijedećom oznakom: “Edukacijska licenca – softver se može koristiti samo za edukacijske svrhe” tekst
  • Izvještaji ne mogu biti spremljeni u editabilnim formatima kao što su Microsoft Word, Rich Text Format (RTF) ili čisti tekst

Materijali za učenje

Naši inženjerski priručnici su vrlo popularni među studentima i profesorima. Svako poglavlje pojašnjava kako riješiti odgovarajući inženjerski zadatak koristeći naš softver. GEO5 instalacija također sadrži demo datoteke s objašnjenim zadacima koji su opisani korak po korak u inženjerskim priručnicima. Također pogledajte naše video tutorijale.


* Odredbe i uvjeti edukacijskih licenci mogu se ponešto razlikovati ovisno o regiji ili distributeru.

**Objavljivanje autorskih radova (ili linkova na autorske radove) na web stranice tvrtke Fine će se obaviti jedino uz pristanak vlasnika autorskog djela.

Više izjava korisnika