Veza poslana na email.

Nismo vam mogli poslati linka na vaš email. Molimo provjerite svoju email adresu

Missing captcha code. Please check whether your browser is not blocking reCAPTCHA.

Invalid captcha code. Please try again.

GEO5

Materijali za učenje

Materijali za učenje pomažu u razumijevanju kako se rješava točno određeni inženjerski zadatak u kojem su korišteni teoretski principi.
Pogledajte kako je stvarno intuitivan GEO5 softver uz pomoć sljedećih materijala za učenje:

Inženjerski priručnici

Inženjerski priručnici su materijali za učenje kreirani kao odgovor na često postavljena pitanja od strane naših korisnika. Cilj svakog odjeljka je objasniti kako se može riješiti točno određeni inženjerski problem u našem softveru. Priručnici često koriste naše datoteke primjera koje možete otvoriti u softveru i samostalno isprobati.

Datoteke primjera

Većina inženjerskih priručnika radi s primjerima koji su distribuirani sa softverom. Zahvaljujući tome, studenti imaju prednost usporediti njihove rezultate s priručnikom i provjeriti jesu li stvarno razumjeli temu i ispravno modelirali prema primjeru.

Video tutorijali

Video tutorijali objašnjavaju osnovni rad sa softverom i kako ga koristiti kako biste jednostavno riješili odrežene zadatke. Svi video tutorijali su također dostupni na našem YouTube kanalu GEO5 Geotechnical Software”. Pretplatite se na naš Fine newsletter, kako ne biste propustili nove video tutorijale.

Online pomoć – F1

Ovo je kontekstualna pomoć koja je dostupna direktno u softveru prilikom pritiska na tipku "F1". Prečac vas vodi direktno na dio koji se tiče dijela softvera u kojem radite pružajući korak-po-korak asistenciju i pojašnjavajući sve metode i teorije korištene u proračunu.

Također cijelu bazu možete preuzeti u PDF formatu ili online na našoj web stranici.

Priručnici za provjere

Ovi dokumenti ciljaju na dokazivanje točnosti proračuna naših programa uz usporedbu s ručnim kalkulacijama određenih zadataka.

Zadaci su jasno opisani i također sadrže poveznice na datoteke primjera koje su distribuirane s GEO5 softverom.

Želite li podučavati GEO5? Prijavite se za pretplatu za vašu školu.

Očekujete povratni odgovor od nas ili od vašeg lokalnog dobavljača u najskorijem mogućem roku.

Više izjava korisnika