Veza poslana na email.

Nismo vam mogli poslati linka na vaš email. Molimo provjerite svoju email adresu

Missing captcha code. Please check whether your browser is not blocking reCAPTCHA.

Invalid captcha code. Please try again.

GEO5

Geološko Ispitivanje

Prikupljanje podataka

GEO5 Data Collector je mobilna aplikacija koja se koristi za prikupljanje podataka na terenu ili laboratoriju, a možete ju koristiti pomoću mobitela ili tableta. Aplikacija koristi predloške Stratigrafije i dopušta unos podataka na terenu, koristeći karte i GPS, dodavanje slika, video zapisa ili audio snimaka. Mobilna aplikacija i program Stratigrafija mogu nakon toga razmjenjivati ove podatke. Aplikacija je dostupna na Google Play-u, a za iOS bit će dostupna u svibnju 2023. godine.

Program Oblak točaka dopušta unos i procesiranje oblaka točaka (do 100 milijuna točaka) i njihov izvoz u program Stratigrafija. Jednostavni alati za uređivanje za uklanjanje građevina i vegetacije, modificiranje vodenih površina i redukciju broja točaka.

Geološki izvori

Program Stratigrafia dopušta preuzimanje kartografskih informacija i ispitivanja bušotina iz javnih izvora. Rezultati određenih geoloških ispitivanja su uneseni u program. Sva terenska ispitivanja mogu biti unesena; npr. bušotine, bunari, CPT-ovi, SPT-ovi, presiometri, dilatometri, itd. Podaci se mogu unijeti direktno ili importirati u program putem velikog izbora formata.

Geološka dokumentacija

Detaljna geološka dokumentacija se može ispisati ili izvesti za sve unesene podatke.

Dodatni modul Stratigrafija – Izvještaji dopušta generiranje seta predložaka za sve vrste ispitivanja. Cjelokupni sustav unosa podataka je korisnički definiran, korisnik odabire podatke za ulaz i na koji način ih želi ispisati.

Geološki presjeci

Dodatni modul Stratigrafija – Poprečni presjeci dodaje specijalizirane postavke za ispisivanje i izvoz geoloških presjeka. Izrada presjeka je slična kao u CAD programima, no znatno jednostavnija zbog direktnog generiranja iz 3D modela.

GEO5 štedi vaše vrijeme!

Više izjava korisnika

Isprobajte rad u GEO5 softveru

Aktivirajte Trial verziju od 14 dana potpuno besplatno bez ograničenja u proračunu.